Als u logeert in Bed and Breakfast van Marion kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van ons naastgelegen Hotel Restaurant ‘t Wapen van Marion.

Waar kunt u gebruik van maken?

– het restaurant
– de brasserie
– een bar
– een overdekt zwembad, een fitnessruimte
– een all-weather tennisbaan
– 7 ruime zalen 

Wellness & Massage
Vind rust en stilte in het wellness- en massage centrum. Geniet van de volgende wellnessfaciliteiten:
– hete lucht sauna
– infrarood sauna
– Turks stoombad
– Massages
– Zwembad
– Whirlpool
Kosten wellness bedragen € 7,50 p.p. mits anders aangegeven.

Er zijn kluisjes en er liggen handdoeken klaar. Badkleding is niet toegestaan in de sauna. Onze hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van de sauna. U kunt ook een massage boeken bij uw bezoek aan het wellness-centrum!
  Zwembad
Het zwembad in Hotel ‘t Wapen van Marion is het hele jaar door beschikbaar. De temperatuur is ongeveer 30 graden Celsius en het zwembad is 1,40 m (4,5 voet) diep.

Tennisbaan
Tennis is altijd mogelijk op onze “all-weather” tennisbaan. De tennisbaan ligt aan de achterzijde van het hotel, direct naast de duinen, waardoor uw tennis ervaring nog leuker zal zijn! De hotelgasten maken gratis gebruik  van de tennisbaan en op aanvraag kunt u tennis rackets en ballen lenen. Reserveer de tennisbaan bij de receptie van Hotel ‘t Wapen van Marion.

Fitness
U vindt er diverse cardio-apparaten en machines. Gebruik maken van de fitnessruimte is gratis dagelijks geopend van 6 uur – 23 uur.
 

Fietsen
Verken de prachtige omgeving van Voorne op de fiets! Voor € 9,50 per dag hebben we fietsen (met handremmen en versnellingen) voor u klaar staan bij het hotel. Er is ook een spectaculair mountainbikeparcours van ± 13,7 km, compleet met alle uitdagingen die de actieve fietser wil: heuvels, bossen en natuurlijk spannende afdalingen.

Wij verhuren goede mountainbikes met een veiligheidshelm voor € 17,50 per halve dag en € 30 voor een hele dag. Wij verhuren ook wandel- en fietsaanhangers die kunnen worden gekoppeld aan elke type fiets. 

Sloep verhuur
Van April tot September kunt u een 6-persoons sloep huren om een mooie route te varen over het Brielse Meer vanaf de jachthaven van Geijsman, die ligt op 1,5 km van Bed and Breakfast Van Marion. Breng een bezoek aan het oude fort stadje Brielle of geniet van de schilderachtige plekjes langs het meer. Er zijn ook leuke eilanden op het meer waar u kunt picknicken.