Als u logeert in Bed and Breakfast van Marion kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van ons naastgelegen Hotel Restaurant ‘t Wapen van Marion.

Waar kunt u gebruik van maken?

– het restaurant
– de brasserie
– een bar
– een overdekt zwembad, een fitnessruimte
– een all-weather tennisbaan
– 7 ruime zalen Naast deze faciliteiten bieden wij fiets, mountainbike en sloep verhuur!

Wellness & Massage
Vind rust en stilte in het vernieuwde wellness en massage centrum. Geniet van de volgende wellness faciliteiten:
– hete lucht sauna
– infrarood sauna
– Turks stoombad
– massages
– nieuw zwembad
– het nieuwe whirlpool

Er zijn kluisjes en er liggen handdoeken klaar. Badkleding is niet toegestaan in de sauna. U moet uw eigen badjas en slippers meenemen. Onze hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van de sauna. U kunt ook een massage boeken bij uw bezoek aan het wellness-centrum!
  Zwembad
Het zwembad in Hotel ‘t Wapen van Marion is het hele jaar door beschikbaar. De temperatuur is ongeveer 30 graden Celsius en het zwembad is 1,40 m (4,5 voet) diep.

Tennisbaan
Tennis is altijd mogelijk op onze “all-weather” tennisbaan. De tennisbaan ligt aan de achterzijde van het hotel, vlak naast ons Bed en Breakfast, direct naast de duinen, waardoor uw tennis ervaring nog leuker zal zijn! De hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van de tennisbaan en op aanvraag kunt u tennis rackets en ballen lenen. Gelieve de tennisbaan bij de receptie van Hotel ‘t Wapen van Marion te reserveren.

Solarium
U vindt er diverse cardio-apparaten en machines. Gebruik maken van de fitnessruimte is gratis dagelijks geopend van 6 uur – 23 uur.
  Fietsen
U hoeft uw eigen fietsen niet mee te nemen om de prachtige omgeving van Voorne te verkennen. Voor € 9,50 per dag hebben we fietsen (met handremmen en versnellingen) voor u klaar staan bij het hotel. Er is ook een spectaculair mountainbike parcours van ± 13,7 km, compleet met alle uitdagingen die de actieve fietser wil: heuvels, bossen en natuurlijk spannende afdalingen. Wij verhuren goede mountainbikes met een veiligheidshelm voor € 17,50 per halve dag en € 30 voor een hele dag. Wij verhuren ook wandel en fiets aanhangers die kunnen worden gekoppeld aan en uit elk type fiets. Deze fiets aanhangers kunnenworden gehuurd voor € 12.50 per dag, per weekend: € 22,50 of per week: € 42,50 ,-.

Sloep verhuur
Van April tot September kunt u een 6-persoons sloep van ons huren om een mooie route te varen over het Brielse Meer vanaf de jachthaven van Geijsman, die ligt op 1,5 km van Bed and Breakfast Van Marion. U zou, een bezoek brengen aan het oude fort stadje Brielle of gewoon genieten van de schilderachtige plekjes langs het meer. Er zijn vele eilanden op het meer waar u kunt picknicken. Prijzen per halve dag: 09:30 – 12:30 € 70,00 13:30 – 17:00 € 70,00 18:30 – 21:00 € 70,00 Prijs per dag: 09:30 – 17:00 € 130,00