Hotel Bed en Breakfast van Marion voor bedrijven

Hotel bed and breakfast van Marion is ideaal gesitueerd voor bedrijven die actief zijn op de Maasvlakte.

Wij hebben speciaal voor bedrijven die hun werknemers of relaties langere tijd moeten onderbrengen een zakelijk arrangement. Dit arrangement kan geheel worden aangepast aan de wensen van het bedrijf.

Veelal wordt er gekozen voor het zakelijk arrangement bestaande uit;


Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van het zakelijk arrangement van Hotel Bed en Breakfast van Marion, neem dan direct telefonisch contact op via 0181 – 48 93 99.

Mensen die werken op de Maasvlakte 1 of 2 of mensen die van buiten Rotterdam komen. Deze mensen willen overnachten op een plek nabij. De favoriete keuze van veel van deze mensen is Hotel B&B van Marion, gelegen in Oostvoorne, het eerste dorp op het “nieuwe land”.

Oostvoorne is een lief klein dorp met flink wat winkels en fantastische horeca. Er zijn gezellige cafe’s, goede restaurants en leuke hotels. Kom ons bezoeken en voel de huiselijke sfeer. Gedurende de werkweek, bieden wij een uitgebreid buffet ontbijt (tegen meerprijs op de kamer). Het ontbijt is van 6 uur in de morgen door de weeks en in het weekend vanaf 7 uur. Het is geen toevalligheid dat wij een populaire plaats zijn voor bezoekers uit de omliggende gemeenten. Kwaliteit tegen scherpe prijzen, er is geen reden om niet te komen.